Technologia żywności i żywienie człowieka – plan zajęć

Studia stacjonarne

I stopnia – inżynierskie
 

I rok    aktualizacja 26.09.2019

 

II rok  aktualizacja 27.09.2019

 

III rok    aktualizacja 27.09.2019

 

IV rok aktualizacja  03.10.2019

Harmonogramy zajęć

Harmonogram ćwiczeń z ogólnej technologii żywności – III r. (aktualizacja 16.09.2019)

Regulamin ćwiczeń z ogólnej technologii żywności – III r.

Harmonogram ćwiczeń z Technologii mięsa – III r.

Harmonogram ćwiczeń z Mikrobiologii żywności – II r.

Harmonogram ćwiczeń z Technologii przemysłu fermentacyjnego – III r. – aktualizacja 01.10.2019

Harmonogram ćwiczeń z Technologii mleka – III r.

 

II stopnia – magisterskie
I rok
        Mikrobiologia, Biotechnologia, OJŻ

aktualizacja 15.10.2019

Inżynieria

 

aktualizacja 15.10.2019

 

Technologia

 

aktualizacja 15.10.2019

 

Harmonogramy zajęć
 
 

 

Studia niestacjonarne tryb zaoczny

I stopnia – inżynierskie
 

 

I rok 

aktualizacja 04.10.2019

 

 

II rok 

aktualizacja 30.09.2019

 

III rok 

 

IV rok

Harmonogramy zajęć

Harmonogram ćwiczeń z Podstaw technologii gastronomicznej – III r.

Harmonogram ćwiczeń z Mikrobiologii żywności – II r.

Harmonogram ćwiczeń z Technologii tłuszczów i koncentratów spożywczych – III r.

Harmonogram ćwiczeń z Technologii mleka – IV r.

II stopnia – magisterskie
I rok   Inżynieria   

Technologia żywności

aktualizacja 17.10.2019

Harmonogramy zajęć

 

 II rok aktualizacja 25.09.2019